My lubly buddies

Friday, June 22, 2012

Tomyam yumm!

Yawww !! this night iqa nak update pasal tomyam hari tu !!
yeaahh! sebenar nya tomyam iqa jd .
Tapi disebabkan ada gduh sikit ptg tu pasal hal yg xsepatut nya.
Tomyam tu jd kelat ! hehehe.
Pas tu kami okayla . Don't worry. We all fine.
Tapi ayie makan gak tau !
Dia bg nasihat. lain kali letak pes n cube sekali kay ?
Lastly, dh lepas jmpe tu dia sms.
"Abg xkesah syg msak sedap ke tak. Asalkan syg masak tu hanya utk abg "
Woww ! suka la bila dia ckap cam tu .
Apa pun sebelum iqa jd suri rumah ayie. Iqa akan belajar menjadi seorang...
Mrs Perfect for Husband
Thanks syg :)



Iqa bukan chef tapi seorang student business yg sedang belajar masak !

:) I Love you abg..

10 comments:

diela rasya jamil said...

sdap nya..bleh la msk lain kli..huuh

Iqa :) said...

agak nyaaaa.. hehek . nak masak pe la lak kat dia pas ni. hehehe.

diela rasya jamil said...

try buat msk lemak plk.ayie ska tk?

Iqa :) said...

tak thu la. tapi mlm tu dia kata dia na nak ayam masak kicap !

diela rasya jamil said...

try la buat..moga2 kli ni tk gdoh dh k..dia tringin iqa msk la tu..msk sdap2 k

Iqa :) said...

hahahaha ! tgh try . nty bleh buat prsediaan jmpa mak dia . hahahaha.

diela rasya jamil said...

bgus tu..ty snang klau mk dia suoh msk kn

Iqa :) said...

yelahhh!

Ulya said...

bagusnya , pandai masak (:

Iqa :) said...

Ulya: ne ad pandai ! bru je nk belajar ni . hahaha.

Princess Crown