My lubly buddies

Wednesday, June 20, 2012

Masak utk Dia ! ! Kau ada?

Hai peeps ! Tghari ni iqa kena masak utk ayie . This is for the FIRST TIME !! Haaaa ! Tak tahu la jadi ke tak yg iqa nak masak ni. Masak pun SIMPLE2 je sebab iqa tinggal di hostel tempat iqa belajar ni. So, barang dapur pun tak byk ! kih kih.. Tapi takpe2 masakan ni akan penuh dgn kasih syg ~ hahaha. harap2 ! Iqa nak masak TOMYAM SAYUR je utk dia. Jadi la utk percubaan yang pertama ! hahaa. Sebenarnya iqa tak reti nak masak tomyam walaupun orang kata "senang je masak ni !" hergghh ~ tapi bg iqa . It's not easy for orang yg tak reti masak mcm saya ni okay ! hahaha. Lg pun idea ni dtg dr roomate iqa ! ZATIE ZARITH ! kih kih.. dia ad la ajar iqa sikit2. haha. Thanks ye syg's!! I love you lah ~ Okayh2. stop kat sini ye. Iqa nak pegi sedia bahan2 masak ni ! Doa kan tomyam tu jd okay ! hahaha. Bubyee :)





Gambar contoh ! ------->
Malam nanti iqa upload tomyam
yg iqa masak yeee !!!
TUNGGUU!!!








2 comments:

zAtiE zAriTh said...

huhuhu .. jadii ehh tu ... wink wink ... ^_^

Iqa :) said...

hahaha.. agak nya tapi cam tak puas ati lagi jee.. takpe2 pas ni nak buat lagi jd lagi bagus.

Princess Crown