My lubly buddies

Sunday, May 27, 2012

H A T I S A K I T !


aku memang seorang yg lembut tapi tak semestinya pada semua perkara. tahap kesabaran pun ada had. ye! mmg aku seorang pendamkan perasaan sebab aku tahu perasaan orang tu kalau aku terus terang yg akan menyakitkan hati dia. aku dah cuba yg terbaik utk kamu. tapi kenapa? aku rasa ada je lagi yg tak berapa suka dgn aku. aku tak faham. seriesly, mmg susah nak faham. kekadang sampai tak tahan. macam aku ni sampah! hati aku sakit. macam tak de sape yg hiraukan aku . :'(
kenapa susah utk menghargai dan selalu berkata kan maaf jika tu satu kesalahan? Oppss. bkn kslahan. ok. Then, biar aku dibelenggu perasaan serba salah dan marah.

2 comments:

AzelahSaupi said...

berdiam diri tu lg menyakitkan . lebih baik just shout out teros dekat orang tu ape yang kite x puas hati . mcm cakap lepas la :)

Iqa :) said...

tapi kita nk jga perasaan depa gak . cm ne tu ?

Princess Crown